Jaren 50

Amerikaanse jazzliedjes van Louis Prima, de King of Swingers zoals Bone sera signorina, bonesera, it is time to say good night in Napoli. Succesvolle filmliedjes van Doris Day met bijvoorbeeld Que sera sera, whatever will be, will be. De jaren 50 hebben heel wat bekende nummers voortgebracht. U kunt er lekker op dansen.

Jaren 60

In de jaren 60 waren het de Beatles met onder andere All you need is love, We can work it out en Let it be die de voetjes van de vloer kregen. En wie kent niet het indringende stemgeluid van Elvis Presley, de King of Rock? Met zijn Love me tender en Always on my mind beroert hij nog steeds de harten van velen.

Nederlands

Wim Sonneveld zong het weemoedige Het Dorp. Nog steeds horen mensen hem graag. Net als Ik heb eerbied voor jouw grijze haren, gezongen door Gert Timmermans. Keer op keer werd het nummer een hit. Ook nu toveren deze liederen weer een glimlach op het gezicht.

Gronings

Mien Toentje en Het het nog nooit zo donker west van Ede Staal. Henk Wijngaard met ‘n Sneeuwwitte bruidsjurk en Wia Buze met Lydia. Groningstalige muziek is muziek van dichtbij en dat voelt goed. Muzieksentiment laat ze horen!

Eigen wensen

Muzieksentiment kent (bijna) alle muziek van vroeger en weet daarmee een swingende en gezellige dansmiddag te creƫren. Heeft u speciale wensen? Wilt u er bijvoorbeeld een middag met een Gronings tintje van maken? Of met een jaren 50 sfeer? Vertel mij uw muziekvoorkeuren. Ook als u al op de dansvloer staat.